Om BJ

Om BJ

Välkommen till BJ

Jag har arbetat i grafiska branschen under mer än 30 år, huvudsakligen som projektledare samt med marknadsföring och försäljning, men tycker fortfarande att det är roligt med branschen och fortsätter därför gärna med grafisk produktion. Numera är jag frilansare och låter Frilans Finans sköta min fakturering.

Zebraxing var namnet på det företag jag drev under de senaste 15 åren som egen företagare. Under den tiden arbetade jag i första hand som trycksaksbroker med trycksaksförsäljning och höll i utbildningsprojekt för mina kunder. Jag undervisade i vad de som trycksaksbeställare skulle tänka på, och fråga om, för att få det bästa trycktekniska resultatet.

Under hela den tiden intresserade jag mig för medieteknik och lärde mig steg för steg att producera själv med olika grafiska produktionsprogram. Nu använder jag WordPress, Photoshop, Illustrator och Indesign som mina huvudsakliga verktyg. Jag har också god kännedom om e-handel eftersom jag skapat onlineshoppar och vet vilka alternativ som finns.

Jag hjälper dig med hemsida, och logotype samt WordPress utbildning och support när du kör fast i din WordPress-panel. Via Skype och med bilder samt filmer på din egen datorskärm visar jag hur du hittar i WordPress-panelen på din egen hemsida. Det blir enklare att förstå om du är på ”hemmaplan”. Jag kan även vara ditt bollplank när du ska formulera texter, hjälpa dig med tryckoriginal och välja rätt tryckeri. Behöver du hjälp med fotografering så ordnar jag det genom mitt kontaktnät. Ett exempel på ett sådant projekt är www.nackaoffice.se

Sist men inte minst så har jag bra kontakter med marknadsspecialister om du behöver hjälp med hela din marknadsföring. Du är varmt välkommen om du hellre vill, eller behöver, fokusera på din verksamhet än att ägna tid åt att exempelvis bygga en hemsida.

Jag erbjuder dig tid, erfarenhet, kunskap, kreativ design och professionell konsultation samt support om du kör fast i WordPress!

 

BJ Webdesign

Varmt välkommen!
Bert-Åke Byqvist Juninger

 

Frilans Finans,godkänd för F-skatt, fungerar som en arbetsgivare dvs sköter vissa av mina administrativa funktioner såsom fakturering, lön och skatter. 

 

BJ samarbetar med webbhotellet Inleed för optimal säkerhet och backup två gånger per dygn samt snabb teknisk support.

SwedishEnglish